top of page
  • csc607

Skønne hurtige boller


Kold hævet boller

Jeg elsker de her boller, man kan røre dejen sammen om aften, og lader man den stå natten over, eller minimum 3 timer.

Op på en bageplade, drysse med lidt blandet kerner, bage i 20-25 ved 200 grader og de er færdige.

Bollerne er også mine teenageres favorit boller til en sandwich.

25 g gær

½ vand

1 spsk sukker

1 tsk salt

1/2 dl olivenolie

2 dl havregryn

1/2 dl solsikkekerner

500 g hvedemel

Pynt

Blandet kerner

Lidt olivenolie

Rør alle ingredienserne samme, til en let klisteret dej. Stil den koldt natten over eller minimum 3 timer.

Varm ovnen op til 200 grader. Tag dejen op med hjælp af to skeer og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 20-25 min, afkøl på en rist og SPIS

141 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
Forside_Appetizer-RGB-farver-scaled.jpg, forside.jpg
bottom of page