top of page
csc607

Skønne hurtige boller


Kold hævet boller

Jeg elsker de her boller, man kan røre dejen sammen om aften, og lader man den stå natten over, eller minimum 3 timer.

Op på en bageplade, drysse med lidt blandet kerner, bage i 20-25 ved 200 grader og de er færdige.

Bollerne er også mine teenageres favorit boller til en sandwich.

25 g gær

½ vand

1 spsk sukker

1 tsk salt

1/2 dl olivenolie

2 dl havregryn

1/2 dl solsikkekerner

500 g hvedemel

Pynt

Blandet kerner

Lidt olivenolie

Rør alle ingredienserne samme, til en let klisteret dej. Stil den koldt natten over eller minimum 3 timer.

Varm ovnen op til 200 grader. Tag dejen op med hjælp af to skeer og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 20-25 min, afkøl på en rist og SPIS

193 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 Comment


inge.ws
Feb 25, 2023

De boller ser (også) lækre ud. Hvor mange boller bliver der ca. ud fra opskriften?

Like
bottom of page