Kold hævet boller
Jeg elsker de her boller, man kan røre dejen sammen om aften, og lader man den stå natten over, eller minimum 3 timer.
Op på en bageplade, drysse med lidt blandet kerner, bage i 20-25 ved 200 grader og de er færdige.
Bollerne er også mine teenageres favorit boller til en sandwich.
25 g gær
½ vand
1 spsk sukker
1 tsk salt
1/2 dl olivenolie
2 dl havregryn
1/2 dl solsikkekerner
500 g hvedemel
Pynt
Blandet kerner
Lidt olivenolie
Rør alle ingredienserne samme, til en let klisteret dej. Stil den koldt natten over eller minimum 3 timer.
Varm ovnen op til 200 grader. Tag dejen op med hjælp af to skeer og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 20-25 min, afkøl på en rist og SPIS
De boller ser (også) lækre ud. Hvor mange boller bliver der ca. ud fra opskriften?