top of page

Acerca de

Bagom Camilla 

About

Min passion er sund og velsmagende mad. 

Hvis man da ikke kan finde mig ude i mit køkken, er jeg med stor sandsynlighed i gang med et andet mad-omhandlende projekt. Som madskribent udvikler jeg til dagligt opskrifter for blandt andre FEMINA, MAD UGEBLADET SØNDAG, IN, ISABELLAS og MOVE.

I 2016 kunne man da også finde mig på TV3 som deltager i programmet MASTERCHEF. I årene før uddannede jeg mig til kostvejleder, hvilket førte til mange opskrifter for særligt FEMINA og MOVE. Her kokkerer jeg mindfull mad, der er sundt for krop og sjæl. 

Livsstilsmagasinet ISABELLAS er jeg helt vild med, her har jeg gæstemenuer og forskellige kageserier, det er et fantastisk univers hvor jeg få lov til at style maden meget feminint.

På magasinet MAD udvikler jeg spændende hverdagsopskrifter, og mad til særlige lejligheder, en tur på stranden, julemiddagen, eller en skøn menu til efter en gåtur i skoven.  Målgruppen er til meget mad interesseret. Alle opskrifterne har en udførlig tidsplan, så læseren ved hvor lang tid de enkelte opskrifter tager, før de kaster sig over dem.

Ugebladet SØNDAG, her får jeg lov til at kokkerer spændende madsager, ud fra forskellige interessante emner.

På Magasinet IN, står jeg for opskrifter til den erfarende køkkenalf, her er det lidt mere avanceret opskrifter. 

  • Instagram

@camillalawes

Skærmbillede 2021-09-09 kl. 10.41.08.png
camilla.jpg
bottom of page