Stenbiderrogn på tatar, nu er det sæson for stenbiderrogn!!!
- csc607
- 25. apr. 2023
- 1 min læsning
Opdateret: 29. mar. 2024

Tatar med cremefraiche peberrodscreme, og stenbiderrogn.
Antal: 6
Tid: 15 min.
300 g oksetatar (hakket oksekød på 2 %)
200 g renset stenbiderrogn
Peberrodscreme
200 ml. cremefraiche 38%
4 cm peberrod
Salt og peber
Pynt
1 rød løg
4 radiser
Dild
Tilbehør
Brød
1. Del kødet i 6 portioner, fordel på et stort fad, eller på hver sin tallerken.
2. Skræl og riv peberrod helt fint, vend i cremefraiche, krydr med salt og peber.
3. Fordel små klatter af peberrodscreme på tataren, læg en stor skefuld stenbiderrogn over.
4. Skyl og skær radiser i helt tynde skiver, fordel over stenbiderrognen.
Pil og hak løget i fine terninger drys over rette, og pynt med dild. Server godt brød til.



Hej! Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse med et casino https://spilcasinoudenrofus.org/casino-uden-nemid hvor man kan spille via danske spil uden nemid. Det er virkelig praktisk, da man ikke behøver at indtaste personlige oplysninger og gennemgå verifikation. Jeg kunne godt lide den hurtige registrering og muligheden for at komme i gang med at spille med det samme. Kundeservicen er imødekommende og løser problemer hurtigt. Jeg anbefaler det til alle, der sætter pris på hurtighed og sikkerhed samt komfort i spillet.