top of page
  • csc607

Stenbiderrogn på tatar, nu er det sæson for stenbiderrogn!!!

Opdateret: 29. mar.


Tatar med cremefraiche peberrodscreme, og stenbiderrogn.


Antal: 6

Tid: 15 min.


300 g oksetatar (hakket oksekød på 2 %)

200 g renset stenbiderrogn

Peberrodscreme

200 ml. cremefraiche 38%

4 cm peberrod

Salt og peber

Pynt

1 rød løg

4 radiser

Dild

Tilbehør

Brød

1. Del kødet i 6 portioner, fordel på et stort fad, eller på hver sin tallerken.

2. Skræl og riv peberrod helt fint, vend i cremefraiche, krydr med salt og peber.

3. Fordel små klatter af peberrodscreme på tataren, læg en stor skefuld stenbiderrogn over.

4. Skyl og skær radiser i helt tynde skiver, fordel over stenbiderrognen.

Pil og hak løget i fine terninger drys over rette, og pynt med dild. Server godt brød til.

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Forside_Appetizer-RGB-farver-scaled.jpg, forside.jpg
bottom of page