top of page
  • csc607

STEGT KOKOSKYLLING I PITABRØD MED SYLTEDE RØDLØG



TID: 25 minutter

STEGETID: 12 minutter

500 g kyllingebryst

2 spsk. rapsolie

1 spsk. soya

1 dl raps

1 dl kokosmel

Salt og friskkværnet peber

FYLD

½ agurk

1 hjertesalat

SYLTEDE RØDLØG

3 rødløg

1 dl eddike

1/2 dl vand

100 g sukker

Salt

DRESSING

4 dl græsk yoghurt

1 fed hvidløg

1 spsk. chiliflager

salt

ENDVIDERE

8 grove pitabrød

Skær kødet i strimler. Rør olie og soya sammen, vend kødet i, lad det ligge i lagen i 10 minutter. Skyl og skær agurk i skrå skiver, skær salaten i tynde både. Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog en lage af eddike, vand, sukker og salt. fordel lægbådene i en skål og hæld den varme lage over. Stil i køleskabet, til de skal bruges. Bland raps og kokos sammen og drys ud på en stor tallerken, vend kødstykkerne i blandingen. Varm en pande med olie og steg stykkerne på alle sider. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Lun pitabrød, del dem i halve og smør med dressing, fyld salat og agurk i, sammen med kyllingestykkerne og rødløg.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Forside_Appetizer-RGB-farver-scaled.jpg, forside.jpg
bottom of page