TID: 25 minutter
STEGETID: 12 minutter
500 g kyllingebryst
2 spsk. rapsolie
1 spsk. soya
1 dl raps
1 dl kokosmel
Salt og friskkværnet peber
FYLD
½ agurk
1 hjertesalat
SYLTEDE RØDLØG
3 rødløg
1 dl eddike
1/2 dl vand
100 g sukker
Salt
DRESSING
4 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 spsk. chiliflager
salt
ENDVIDERE
8 grove pitabrød
Skær kødet i strimler. Rør olie og soya sammen, vend kødet i, lad det ligge i lagen i 10 minutter. Skyl og skær agurk i skrå skiver, skær salaten i tynde både. Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog en lage af eddike, vand, sukker og salt. fordel lægbådene i en skål og hæld den varme lage over. Stil i køleskabet, til de skal bruges. Bland raps og kokos sammen og drys ud på en stor tallerken, vend kødstykkerne i blandingen. Varm en pande med olie og steg stykkerne på alle sider. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Lun pitabrød, del dem i halve og smør med dressing, fyld salat og agurk i, sammen med kyllingestykkerne og rødløg.
Comments