top of page
  • csc607

Sådan ser min fødselsdagskage ud

CHOKOLADEKAGE MED HVID CHOKOLADECREME OG JORDBÆR


10-12 personer

Tid: 20 minutter + bagetid og hviletid

200 g blødt smør

200 g sukker

80 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

3 spsk. kakao

100 g mørk chokolade

3 æg

HVID CHOKOLADECREME

200 g hvid chokolade

1/2 liter piskefløde

ENDVIDERE

1 spring på 18 cm i diameter.

250 g jordbær

1 spsk. flormelis

Pisk smør sammen med sukker, til en ensartet masse.

Bland bagepulver, hvedemel og kakao sammen og sigt det ned i dejen.

Hak chokoladen fint og smelt den og hæld i dejen, tilsæt æggene lidt af gangen og pisk godt indimellem.

Smør formen smør. Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 35-40 minutter. Tag ud af formen og afkøl helt.

HVID CHOKOLADECREME; hak chokoladen fint, kog fløde op og hæld over den hakkede chokolade lidt af gangen så chokoladen smelter. Rør til en ensartet masse. Stil i fryser 1 time, pisk den op med en elpisker. Nip og del jordbærrene i halve. Fordel cremen på kagen sammen med jordbær, drys med flormelis.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Forside_Appetizer-RGB-farver-scaled.jpg, forside.jpg
bottom of page