Denne tærter smager skøn lun, men en stor skefuld citron- vaniljecreme på
Antal 8-10 stykker
2 æg
100 g sukker
100 g smeltet smør
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Vaniljesukker
100 g hvedemel
4-6 pære
50 g hakket valnødder
1 tærteform på 22 cm i diameter
Citron-vaniljecreme
100 g græsk yoghurt 10 %
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. Sukker
1 citron
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt smør og rør godt. Bland bagepulver, vaniljesukker og hvedemel sammen og vend i dejen.
Skræl pærerne, del dem i kvarte og fjern kernehus. og skær 2 af dem i små terninger. Vend i dejen og fordel i en smurt tærteform.
Skær resten i tynde både og fordel dem over dejen. Drys midt på kagen med valnødder. Bag kagen i en 175 grader varm ovn i 30-40 minutter.
Rør græsk yoghurt med vaniljesukker og sukker. Riv citronskal i og server til kagen.
Comments