Dahl
Antal: 4
Tid: 25 min
Komfurtid: 30 min
Dahl
1 løg
3 fed hvidløg
3 cm ingefær
2 spsk. Rapsolie
2 spsk. Karry
1 spsk. Spidskommen
1 spsk. Kardemomme
1 spsk. koriander
1 hakket chili
2 dl røde linser
2 ds. Hakket tomater
1 dl vand
1 ds. kokosmælk
Pynt
Frisk koriander
Græsk yoghurt
1. Pil og hak løg og hvidløg i fine terninger. Skræl og riv ingefær fint. Varm en gryde med olie og rist løg og ingefær godt af. Krydr med karry, spidskommen, kardemomme, koriander og chili. Vend linser i og rør godt.
2. Tilsæt hakket tomater og vand og lad retten småsimre i 30 minutter. Hæld kokosmælk på og varm igennem.
3. Anret med en stor skefuld græsk yoghurt og pynt med frisk koriander.
Comments