Brød MED GRILLET COURGETTE
1 courgette
madolie, til at pensle med
salt og friskkværnet peber
PESTO
1 bdt. Basilikum
3-4 dl. god olivenolie
2 spsk. revet parmesanost
3 spsk. pinjekerner
Salt og friskkværnet peber
1 flute
3 spsk. olivenolie
PYNT
Rosa peber
1) Skær courgetten i aflange skiver. Varm en grillpande helt op, så den nærmest
står og ryger. Eller brug en varm grill.
2) Pensl grøntsagsskiverne med olie og gril dem på begge side, så de har et flot grillmønster. Læg dem på køkkenrulle, og drys med salt og peber.
3) Blend alle ingredienserne til pestoen godt sammen og juster evt. med lidt vand, så pestoen er let flydende.
4) Skær brødet i tynde skiver dryp med olie og rist i en 190 grader varm ovn i 5 minutter, tag ud og smør med pesto, læg et stykke courgette på og kom tilbage i ovnen i 3 minutter. Drys med rosa peber og server lune.
Comments