top of page
  • csc607

BANANBRØD MED HVID CHOKOLADE


Bananer er fantastiske i kager, de giver en skøn sødme og gør krummen blød.

(15 skiver)

Tid; 20 minutter + bagetid

Tip: Er der en rest næste dag, så fjern topping og rist en skive på en brødrister, det smager skønt med smør eller syltetøj.

3 hele æg

200 g farin

125 g blødt smør

3 modne bananer

100 g hasselnødder

125 g hvedemel

100 g kokosmel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

100 g hvid chokolade

TOPPING

100 g mascapone

4 spsk. flormelis

100 g græsk yoghurt

DRYS

1 håndfuld kokosflager

ENDVIDERE

1 et liters smurt rugbrøsform

Tænd ovnen på 180 grader

Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt. Mos bananerne og rør dem ud i dejen. Varm en pande og rist hasselnøddekerner, læg dem i et rent viskestykke og gnid kernerne mod hinanden, så skallerne falder af. Hak dem groft og vend i dejen.

Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljepulver sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse. Hak chokoladen fint og vend i dejen. Smør formen og fordel dejen i, drys med rørsukker og bag kagen midt i ovnen i ca. 40 minutter.

TOPPING:

Rør mascarpone sammen med flormelis og græsk yoghurt, til en ensartet masse. Fordel over kagen. Varm en pande og rist koksósflager til de er let gyldne. Afkøl let og drys på over topping.



32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Forside_Appetizer-RGB-farver-scaled.jpg, forside.jpg
bottom of page